Leren golfen

Heeft u nog nooit gegolfd?

Tijdens een kennismakingslidmaatschap van zes maanden leert u alle facetten van deze fascinerende sport op Wittem kennen. U krijgt lessen van onze pro, kunt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en heeft de mogelijkheid onbeperkt te spelen na het behalen van baanpermissie. Golfmateriaal is beschikbaar in bruikleen of te koop tegen aanzienlijke korting.

Als enige golfclub in de regio biedt Wittem iedere maandagavond in het seizoen gratis begeleiding aan, de zogenaamde ‘Meet ’n Green’. Zowel beginnende spelers als nieuwe leden, die nog weinig mensen kennen, kunnen 9 holes lopen met ervaren golfers en zo op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met het spel en de soms lastige regels. Vooraf opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Heeft u al een WHS-handicap?

Als u niet zeker weet of u lid wilt worden, kunt u een kennismakingslidmaatschap aangaan. In dat geval kunt u voor een periode van zes maanden lid worden van Wittem en gedurende die tijd onbeperkt spelen op onze prachtige golfbaan. Alle faciliteiten van de club staan u ter beschikking en u kunt deelnemen aan wedstrijden en andere clubactiviteiten. Een bijzondere kans om Wittem beter te leren kennen en te zien wat de voordelen zijn van een echte ledenclub!

Meer weten?

Wilt u meer informatie of de sfeer binnen onze club een keer komen proeven neemt dan telefonisch contact op met het secretariaat:

T: 043 455 12 54
E: secretariaat@zlgolf.nl