Gasterij Wittem 19
Onze kok, Walther Verbrüggen, werkt alleen met dagverse producten, zoveel mogelijk afkomstig uit de regio, volgens de “slow food” gedachte.
Ook niet-leden, niet-golfers zijn van harte welkom op het terras en in het restaurant van Gasterij Wittem 19!
Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om vooraf te reserveren.
Mocht u speciale wensen hebben, bespreek deze dan graag een aantal dagen voor aanvang van uw bezoek/evenement met het horecateam (T: +31(0)43 455 13 97).
Openingstijden ‘Gasterij Wittem 19’
Vanaf 1 maart is de keuken geopend op woensdag t/m zondag van 12.00-20.00 uur
De maandag en dinsdag is de keuken gesloten, wel kunnen vlaai, broodjes, tosti’s en bittergarnituur geserveerd worden.
Voor speciale gezelschappen kan in overleg met de horeca van deze tijden worden afgeweken.
Bij extreme weersomstandigheden kan het zijn dat de openingstijden afwijken.
Bij twijfel graag contact opnemen via T: +31(0)43 455 13 97