Over Wittem

Over Wittem

Welkom op de website van De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. Sinds de oprichting in 1956 staat onze club bekend om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid. Naast een uitdagende baan en uitstekende oefenfaciliteiten bieden wij de gemoedelijke sfeer van een echte ledenclub. Gastspelers zijn op onze club natuurlijk van harte welkom.

Natuur, rust en ruimte

Landgoed golfbaan Wittem is een golfbaan met een unieke ligging. De baan – de hoogste van Nederland – ligt te midden van een uitgestrekt natuurgebied en is een oase van rust. De eerste 9 holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl de tweede 9 zich uitstrekken over het glooiende landschap en prachtige vergezichten bieden. Wittem was in 2012 de eerste golfbaan in Zuid-Limburg met een GEO-certificaat voor duurzaam golfbaanbeheer en dit is op rij verlengd. Van 2012 tot en met 2018 heeft een ambitieuze renovatie plaats gevonden zodat de baan nu aan alle moderne eisen voldoet. Aandachtspunten waren het verkleinen van het verschil tussen de bos- en de weide holes, betere en snellere greens en een uitdagender baan. Een ander onderdeel was het creëren van een gesloten waterhuishouding en het vergroten van de biodiversiteit. De baan is zo alleen maar nog mooier geworden! Loop alvast eens een virtueel rondje van de holes en maak verder kennis met onze club op deze site.

Gezellig clubhuis

Het clubhuis biedt een genoeglijke ambiance om wat te drinken of lekker te eten. Wij beschikken over een professionele keuken, een gezellige bar en twee buitenterrassen met een fraai uitzicht. Nu de renovatie van de baan is voltooid is het de bedoeling op termijn ook de ‘look and feel’ van ons clubhuis nog verder te verbeteren.

Golfschool

Onze enthousiaste PGA-professional Ricardo van de Venn staat voor u klaar u te helpen, uw spel te verbeteren. Naast individuele- of groepslessen behoort het volgen van een clinic met uw kantoor of bedrijf tot de mogelijkheden.

Aantrekkelijk kennismakingslidmaatschap

Wij bieden momenteel een aantrekkelijk kennismakingslidmaatschap. Daarnaast bieden wij beginnende spelers desgewenst gratis begeleiding aan.

Ik wens u veel plezier en tot ziens op De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem.

Nico Gerardu,
Voorzitter

Meer weten?

Wilt u meer informatie of de sfeer binnen onze club een keer komen proeven neemt dan telefonisch contact op met het secretariaat:

T: 043 455 12 54
E: secretariaat@zlgolf.nl