Kennismakingslidmaatschap

Wat?

Het kennismakingslidmaatschap op Wittem geldt voor 6 maanden en kost € 600. Een mooie kans om Wittem te leren kennen en de voordelen van een echte ledenclub te ervaren!

Voor wie?

Het kennismakingslidmaatschap staat open voor niet-leden van Wittem. Zowel als je nog nooit gegolfd hebt, als wanneer je al een WHS handicap hebt.

Nog nooit gegolfd?

Het kennismakingslidmaatschap toont je alle facetten van deze fascinerende sport. Je krijgt lessen van onze pro, maakt gebruik van de oefenfaciliteiten en kan na het behalen van de baanpermissie onbeperkt spelen.

Golfmateriaal is beschikbaar in bruikleen of te koop tegen aanzienlijke korting.

Al een WHS-handicap?

Weet je nog niet zeker of je lid wil worden, dan biedt het kennismaking­slidmaatschap uitkomst. Je kunt dan 6 maanden onbeperkt spelen op onze prachtige golfbaan. Alle faciliteiten van de club staan ter beschikking en ook de deelname aan wedstrijden en andere clubactiviteiten staat open.

Meet ’n Green

Als enige golfclub in de regio biedt Wittem de kennismakingsleden iedere maandagavond in het seizoen gratis begeleiding aan, de zogenaamde ‘Meet ’n Green’. Zowel beginnende spelers als nieuwe leden die nog weinig mensen kennen, lopen dan 9 holes samen met ervaren golfers. Zo doe je op een laagdrempelige manier ervaring op met het golfspel en de kneepjes van de regels.  Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of de sfeer binnen onze club een keer komen proeven neemt dan telefonisch contact op met het secretariaat:

T: 043 455 12 54
E: secretariaat@zlgolf.nl