Lunch (12 – 16 uur)
Dikke zuurdesem boterhammen met:
Pastrami met gekaramelliseerde tomaatjes en rucola | € 14,50 |
Rundercarpaccio met truffelsalsa, parmezaan, zonnebloempitten en rucola | € 14,50 |
Geitenkaas met honing en gemarineerde druivennotenschaafsel en rucola | € 14,50 |
Bourgondische rundvlees kroketten met mosterd en Amsterdamse uitjes | € 9,95 |
Traditionele uitsmijter ham en kaas | €12,50 |
Tosti ham/kaas met curry/ketchup | € 6,75 |
Verse huisgemaakte dagsoep met brood | € 8,50 |
Uit eigen keuken gemarineerde kipsaté met frieten en salade | €19,50 |
Huisgemaakt Limburgs zuurvlees volgens grootmoeders recept met frieten en salade | €19,50 |
Rijkelijk gegarneerde salade met Oosterse kip, bosui, paprika, bleekselderij en tomasu sojasaus | €14,50 |
NB Gezelschappen van meer dan 5 personen worden verzocht de keus te beperken tot maximaal 3 verschillende gerechten.
Voor bij de borrel
Bourgondische bitterballen (8) met Amsterdamse uitjes en mosterd | € 9,00 |
Huisgemaakte kaasstengels van oude kaas (9) | € 7,50 |
Red curry kroketjes met Thaise saus (6) | € 9,00 |
Luxe verwen snacks (12) | € 10,50 |