NGF-campagne: ‘Welcome to the club’

NGF-campagne: ‘Welcome to the club’

In het kader van bovengenoemde campagne biedt Wittem de komende maanden laagdrempelige en zeer voordelige lespakketten voor beginners aan. Maak vrienden en kennissen hierop attent!

Solheim Cup naar Nederland

Het grootste internationale evenement in damesgolf – de Solheim Cup – komt naar Nederland! Deze vrouwelijke tegenhanger van de Ryder Cup zal in 2026 plaatsvinden op Bernardus Golf*.

Welcome to the club

De NGF grijpt dit evenement aan om vanaf mei dit jaar een grootscheepse campagne te lanceren met het doel, meer vrouwen en meer jongeren aan het golfen te krijgen.

Onder de naam ‘Welcome to the club‘ zullen radio- en tv-commercials worden uitgezonden, zal een artikel in het tijdschrift ‘Linda’ verschijnen en is het streven, (vrouwelijke) golfers aan tafel te krijgen bij talkshows als ‘Jinek’.

Speerpunten van de campagne zijn dat golf voor iedereen is, niet elitair, in verhouding niet duur en past in een gezonde leefstijl.

Zo’n 100 clubs waaronder Wittem nemen deel aan deze campagne door Open Dagen te organiseren en laagdrempelige lespakketten voor beginners aan te bieden.

Probeer Golf

De zogenaamde open dagen worden aangeboden onder de naam ‘Probeer Golf‘. Deelnemers dienen zich vooraf via deze site aan te melden. Het betreft een gratis clinic van anderhalf uur waarin alle golfslagen kort aan bod komen. Bij Wittem zal Paul Meijs deze clinics begeleiden.

De data voor deze kennismakingssessies zijn:

Zaterdag 20 mei 11.00- 12.30 uur
Zaterdag 17 juni 10.00- 11.30 uur
Zaterdag 8 juli 11.00-12.30 uur
Zaterdag 5 augustus 10.00-11.30 uur
Zondag 17 september 10.00- 11.30 uur

Golfstart

Onder de naam ‘Golfstart’ wordt een lespakket aangeboden van 6 groepslessen voor € 99 per persoon. Deze lessen worden gegeven door onze pro Ricardo van de Venn. Het uiteindelijke doel is het verkrijgen van baanpermissie.

Data voor deze speciale lessen zijn:

Een cursus op de dinsdagen 2, 16, 23 mei, 6, 13, 27 juni
Een op de donderdagen 18, 25 mei, 1,8, 22, 29 juni.

Ook hiervoor dient men zich op te geven via de site van de NGF – Golfstart.

De cursus gaat alleen door bij 4 of meer deelnemers.

Aan diegenen die van Ricardo na afloop van deze cursus baanpermissie hebben gekregen maar voor wie een lidmaatschap nog net een brug te ver is wordt een aantrekkelijk vervolgtraject geboden.

Wijs je vrienden en kennissen die nog twijfelen of ze met golf willen beginnen hierop!

2 mei is al snel!

*Meer lezen over de Solheim Cup, zie het artikel, geschreven door een van onze leden, Sylvia Schaffrath. https://sylvia.nl/het-grootste-internationale-golfspektakel-voor-vrouwen-ter-wereld-komt-naar-nederland/