Nationaal Kampioenschap Strokeplay Senioren

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 zal de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem het Nationaal NGF Kampioenschap Strokeplay voor Senioren Dames & Heren huisvesten. Wij zien uit naar uw komst! Ook toeschouwers: welkom!

Inschrijving

Inschrijven moet via www.golf.nl/ngf-wedstrijden. Het is de verantwoordelijkheid van de speler om de correcte actuele EGA-handicap in te vullen. De speler ontvangt een e-mail als de inschrijving is ontvangen.

>> NGF Wedstrijdreglement 2019

Gratis voorspelen

Voor deelnemers gereserveerde data en tijden:

  • maandag 17 juni na 13.00 uur
  • vrijdag 21 juni de hele dag

Voorspelen kan eenmalig zonder greenfee kosten, op afspraak via het secretariaat:

T: +31(0)43 455 12 54 (bij geen gehoor: +31(0)43 455 13 97)
E: secretariaat@zlgolf.nl

Strokesaver boekjes & driving range ballen zijn gratis.

Hotel informatie

De onderstaande hotels hebben speciaal voor dit toernooi een aantrekkelijke offerte gedaan. (Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.) Boeking geschiedt op basis van beschikbaarheid. Wacht niet te lang met reserveren want Zuid Limburg is een gewilde bestemming in deze periode. Wilt u bij uw boeking vermelden: “toernooi golfclub Wittem.”
NB: boeking geschiedt rechtstreeks bij het hotel, niet bij de golfclub!

>> Hoteloffertes
>> Overige hotel informatie – Met de hotels op deze lijst hebben wij goede ervaring.

Horeca informatie

Het aanbod “WITTEM 19” tijdens het Kampioenschap Strokeplay toernooi 22/23 juni 2019 vindt u hier.

Graag uiterlijk 20 juni 2019 uw keuze voor ontbijt-, lunch en/of diner opgeven via clubhuis@zlgolf.nl, cc: dcheijboer@hotmail.com

Gebruik van golfhorloges op Wittem

Tot begin 2019 werden er ingrijpende aanpassingen aan de baan verricht in het kader van renovatiewerkzaamheden. De baan is nu klaar maar voor de zekerheid raden we u aan om uw golfhorloge te updaten.  Zo heeft u de juiste gegevens om optimaal van uw ronde te genieten.

Hoe vindt u ons

Het adres van de golfbaan is Aubelsweg 1, maar het GPS adres moet Landsrade 1 zijn. Rijdt dus via Gulpen en volg de bruine borden naar de golfclub.

>> Print routekaart