Golf? voor m’n Opa!

Ja, dat had je gedacht, maar de werkelijkheid is anders.
Golf is weliswaar een sport, die je je hele leven kunt beoefenen en wordt door veel enthousiaste sporters opgepakt na bijvoorbeeld een actieve voetbal-, hockey-, volleybal- of tenniscarrière.
Maar deze wereldsport, kijk maar naar Olympische Zomerspelen in Rio, is een uitdagende sport, die zowel fysiek als mentaal het uiterste vraagt van de deelnemers.
Alle topgolfers zijn jong begonnen, vaak als 2e sport, maar de fascinatie voor golf heeft hun hart al snel veroverd.

Golf voor alle leeftijden

Golf is gemakkelijk te leren, iedereen kan het, alleen zal de een veel beter erin worden dan de ander. Dat heeft te maken met aanleg en ambitie. Daarom kent golf naast de vele recreatieve spelers, die  met vrienden op een zelfgekozen tijdstip 9 of 18 holes spelen, ook voor de competitief ingestelde spelers wedstrijden in clubverband en nationaal in competitieverband. Speciaal voor de jeugd is er een regionale jeugdcompetitie.

nw-holes-woij-006 nw-holes-woij-007

Geïnteresseerd in Golf?

Op de golfclub Wittem kan iedereen golf leren spelen. Om het golfspel onder de knie te krijgen, heb je wel enige lessen en instructies nodig. Door deze lessen en zelf oefenen kun je het golfvaardigheidsbewijs (GVB) halen. Met dit GVB op zak kun je in principe op alle golfbanen terecht op golf te spelen.

Voor de jeugd tot 18 jaar heeft onze golfleraar een speciaal programma. In een groep van 6 personen krijgen de deelnemers les/instructie gedurende een uur voor een groepstarief van € 50,00. Dit is dus per persoon iets meer dan € 8,00. Daarnaast oefenen buiten het lesuur kan altijd op de ‘driving range’. De kosten  voor het gebruik van de driving range is € 60,00 per jaar, dit is inclusief gebruik van gratis oefenballen.
Mocht je lid willen worden van de Golfclub Wittem dan geldt uiteraard ook het bovenstaande groepstarief, maar krijg je bovendien elke 2e week gratis een trainingsles om je de techniek van het golfspel sneller eigen te maken. Het jeugdlidmaatschap is inclusief de jeugdlessen en gratis gebruik van de driving range.

Heb je interesse, neem dan contact op met:
–    De secretariat, E: secretariaat@zlgolf.nl of T: 043 4551254.