Maak kennis met golf op Wittem!

Bent u al golfer?

Bent u in bezit van het golfvaardigheidsbewijs of een EGA-handicap? In dat geval kunt u in 2019 voor een periode van zes maanden lid worden van Wittem en gedurende die tijd onbeperkt spelen op onze prachtige golfbaan. Alle faciliteiten van de club staan u ter beschikking en u kunt deelnemen aan wedstrijden en andere clubactiviteiten. Een bijzondere kans om Wittem beter te leren kennen en te zien wat de voordelen zijn van een echte ledenclub!

Heeft u nog nooit gegolfd?

Tijdens een kennismakingslidmaatschap van zes maanden leert u alle facetten van deze fascinerende sport op Wittem kennen. U krijgt lessen van onze PGA-erkende golfschool, kunt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en heeft de mogelijkheid onbeperkt te spelen na het behalen van baanpermissie. Golfmateriaal is beschikbaar in bruikleen of te koop tegen aanzienlijke korting.

Als enige golfclub in de regio biedt Wittem iedere maandagavond “buddy-begeleiding” aan: beginnende spelers kunnen 9 holes te lopen met ervaren golfers en zo op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met het spel en de soms lastige regels. Vooraf opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kosten

Een kennismakingslidmaatschap kost slechts € 495,00 plus € 18,00 verschuldigd voor de verplichte NGF-bijdrage, € 60,– aan cateringvoorschot en € 10,00 voor gebruik van ballen op de drivingrange.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met het secretariaat:
E: secretariaat@zlgolf.nl
T: 043 455 12 54

>> Inschrijfformulier beginnende golfer
>> Inschrijfformulier kennismakinglid geoefend golfer