Contributie & verzekering

Contributie & verzekering

Contributie 2023

Tijdens de ALV van 26 november a.s. zal de contributie voor het nieuwe jaar definitief worden vastgesteld.

Contributie verzekering

De NGF biedt tegenwoordig een contributieverzekering die de kosten van het lidmaatschap dekt wanneer je wegens een langdurige blessure niet kan golfen.

We lopen allemaal de kans dat we een lange periode niet kunnen spelen door een blessure of ziekte. Met de NGF-contributieverzekering kun je dat risico afdekken. Je kunt direct en eenvoudig je verzekering afsluiten via deze link. (https://premieberekening.ngf.nl). Details en polisvoorwaarden vind je op GOLF.NL. (https://www.golf.nl/achtergrond/ngf-verzekeringen)

Opzegging vóór 1 december

Opzegging of wijziging van het lidmaatschap dient vóór 1 december 2022 te zijn gedaan!

Wijziging Horeca tegoeden

Er komt een wijziging met betrekking tot het “Horecategoed van leden”. Het personeel krijgt regelmatig vragen over het nog openstaande saldo en/of verkeerde boekingen. Dit kost hen veel tijd en inspanning. In samenwerking met Levi en Marian is besloten om vanaf 1 januari 2023 een directe afrekening, liefst per pin, bij bestelling van consumpties te gaan toepassen. Dit voorkomt misverstanden, negatieve saldi en fouten door oproepkrachten.

Iedereen wordt verzocht zijn bankrekeningnummer aan Marian door te geven in geval van teruggave van een positief saldo, dan wel zijn negatief saldo vóór 1 januari 2023 aan te zuiveren!