NGF Competitie ’18

Op 24 maart a.s. gaat de landelijke NGF competitie weer van start.
Dit jaar zullen er in totaal zo’n 17.000 speelsters/spelers, verdeeld over 206 clubs en 2.450 teams, met elkaar de sportieve strijd aangaan tijdens deze niet meer weg te denken en jaarlijks terugkerende traditie op de golfkalender. Een lichte stijging t.o.v. van het vorige jaar hetgeen betekent dat competitief golf in Nederland nog steeds in de lift is.
Wittem zal met 80 speelsters/spelers verdeeld over 11 teams aan de NGF competitie mee doen.

Graag wensen wij onze eigen Wittem teams heel veel succes en plezier toe. Onze gasten heten wij van harte welkom en wensen hen een sportieve dag toe.

Max Colthoff – Voorzitter TC

Informatie voor de bezoekende teams

Uitnodiging competition 2018

Startijden & captains 2018

Wittem Teams

Routebeschrijving

Voorspelen

In de week voorafgaande aan de competitiewedstrijd kunnen 6 spelers van de bezoekende teams een oefenronde spelen op Wittem.

Voor alle teams geldt een competitietarief van € 40,‐ p.p. Afspraak vooraf te maken via het secretariaat per email: secretariaat@zlgolf.nl, met opgave van de namen van de teamleden.

Gebruik van golfhorloges op Wittem

Tot 2018 worden er ingrijpende aanpassingen aan de baan verricht in het kader van renovatiewerkzaamheden. Ieder jaar worden er een of meer holes aangepast? Update dan voor het lopen uw golfhorloge of andere rangefinder. Zo heeft u de juiste gegevens om optimaal van uw ronde te genieten.

Competitie resultaten en indeling

Bent u op zoek naar de gehele competitie-indeling en resultaten? Klik dan hier.