Over Wittem

Historie | Openingstijden

Welkom op de website van De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. Sinds de oprichting in 1956 staat onze club bekend om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid. Ondanks de groei van het aantal leden zijn het prettige karakter en de goede onderlinge sfeer van een echte golfclub behouden gebleven. Gastspelers zijn op onze club natuurlijk van harte welkom. Ook zij kunnen zonder starttijd aan hun ronde op Wittem beginnen.

Prachtige vergezichten

Wittem is een unieke golfbaan met prachtige vergezichten over het Heuvelland. Het is de eerste golfbaan in Zuid Limburg met een GEO-certificaat. De rijke en gevarieerde flora en fauna van het Schweiberger- en Kruisbos maken Wittem tot een echte countryclub. De golvende holes 10 t/m 15 en de soms smalle fairways in het bos staan garant voor uitdaging en speelplezier voor golfers van alle leeftijden en handicaps.  Er is een belangrijk planning voor groot onderhoud in gang gezet om de bespeelbaarheid van de baan onder alle omstandigheid te optimaliseren. Loop alvast eens een virtueel rondje van de holes en maak verder kennis met onze club op deze site.

Buiten gewoon genieten

Het clubhuis biedt een aangename ambiance om wat te drinken of lekker te eten. Onze club is ook daarom voor leden en gasten een omgeving van Buiten Gewoon Genieten. Voor onze gasten zijn er uitstekende golf & hotelarrangementen, die hun verblijf in de regio zullen veraangenamen.

Geen entreegeld meer!

Voor nieuwe leden is er geen wachtlijst en geen entreegeld meer! Lidmaatschap wordt zo wel erg aantrekkelijk.

Ik wens u veel plezier en tot ziens op De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem.

Theo Boshuisen,
Voorzitter